Drone Air Services

De doorbraak van onbemand vliegen in combinatie met filmen en fotograferen heeft nieuwe dimensies gecreëerd voor zowel privé – als professionele doeleinden.

Waar voordien luchtfotografie – in welk kader dan ook – duur, risicovol en tijdrovend was, biedt BAFA u met ‘Drone Air Services’ in deze een betaalbaar, veilig en snel platform.

Onze decenialange ervaring in de luchtvaart als vliegschool en opleidingscentrum voor beroepspiloten én onze expertise in luchtvaartreglementering en -procedures maken ons tot een solide partner waarmee u veilig de lucht in kan. Een ploeg gecertificeerde drone-pilots beschikken over geavanceerd vlieg- en opnamemateriaal en biedt zo een breed scala aan mogelijkheden op elke locatie.

Wij nemen graag de tijd om samen met u uw opdracht te analyseren en in te plannen. Onder het motto ‘één beeld overtuigt meer dan duizend woorden’ wil BAFA bijdragen aan het succes en de exclusiviteit van al uw projecten. The sky is no longer the limit! Het spectrum aan mogelijkheden is heel ruim, met vermelding van onderstaande toepassingsgebieden willen wij u toch een idee geven van onze diensten.

Luchtfotografie ondersteunend aan:

– projectontwikkeling – bouw – immobiliën (3D-opnamen / infrarood) – inspectie van constructies zoals hoogspanningsmasten, bruggen,enz. – inspectie van pijpleidingen, waterwegen, terreinen – mapping (ifv landbouw, archeologie, natuur, stads- en gemeentebesturen…) – inspectie van schepen en vliegtuigen – media – sport- en livestream events – advertising / toerisme – verzekeringsdossiers (schade brand/ ongeval) – wegen en verkeer – …

Voor meer informatie of een prijsofferte kan u ons steeds contacteren via onderstaande coordinaten:

e-mail: jochen.walschaers@bafa.be
mobiel: +32 479 77 95 07