Introductie Drone University

BAFA is de toonaangevende ATO in België voor zowel bemande als onbemande luchtvaart. We hebben dan ook een aantoonbaar parcour afgelegd voor het afleveren van excellente piloten aan alle grote airliners in Belgie, Europa en de wereld. BAFA combineert meer dan 35 jaar ervaring in het trainen van professionele piloten met een moderne, dynamische en professionele aanpak.

Hierdoor is BAFA uitgegroeid tot de belangrijkste trainingsorganisatie op de Belgische markt. Met een toegewijd team van luchtvaart professionelen op alle vlakken, een ongeëvenaarde vloot van 5 Piper vliegtuigen, 2 volledig uitgeruste simulatoren en vestigingen in zowel Antwerpen als Oostende storten we ons nu ook volledig op de Drone markt. We hebben reeds tal van drone piloten met succes opgeleid en zijn vast besloten om dit, naast het trainen van piloten van bemande luchtvaart, ook in de toekomst onze core business te houden.

De reputatie van BAFA als innovatief, hoog kwalitatief in zake training heeft geleid tot unieke relatie met tal van luchtvaart georiënteerde organisaties zoals het ministerie van defensie, bestuur der luchtvaart, VIVES.