BAFA selecteert piloten voor Brussels Airlines

Antwerpen, Deurne – Recent kondigde Brussels Airlines aan om in februari van start te gaan met de selectie van een 50-tal First Officers. In het kader van een uitgebreide samenerking tussen BAFA en Brussels Airlines waar momenteel hard aan gewerkt wordt achter de schermen, zal BAFA als bevoorrecht partner van Brussels Airlines optreden om de juiste kandidaten aan te leveren. In eerste instantie zal dit alvast gebeuren voor de huidige selecties die plaats vinden in februari. Een tweede luik van de samenwerking zal nog structureler zijn, waarover later meer.

Om onze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerst komende selecties, organiseert bafa op 30 en 31 januari een Airline Technical Interview Preparation sessie. Dit is een intensieve theoretische training die als objectief heeft om onderlegde studenten verder klaar te stomen voor het technisch interview. Deze intensieve 2 daagse moet van een goed kandidaat lijnpiloot met hoge slaagkansen een nog beter kandidaat maken. Inschrijvingen lopen nog tot 29 januari, dus mocht je nog geïnteresseerd zijn, schrijf je dan zeker in via de kalender op www.bafa.be.

BAFA heeft nooit getwijfeld om te blijven investeren in een kwalitatieve opleiding tot lijnpiloot. Recentste voorbeelden hiervan zijn de aankoop van onze nieuwe MCC APS simulator, de aanstelling van onze ‘Liaison Officer to Airlines’ die verantwoordelijk is om de relaties met de airlines verder te ontwikkelen en de lancering van ons ‘Work & Fly’ programma om de opleiding financiëel toegankelijker te maken.

Droom je ervan om lijnpiloot te worden? Wil je dit doen in een vliegschool met 40 jaar ervaring? Heb je de juiste motivatie en maturiteit om deze uitdaging aan te gaan? Aarzel dan niet en schrijf je in voor één van onze infosessies voor kandidaat lijnpiloten. Deze gaan door in onze kantoren op Luchthaven Antwerpen op de volgende data: 30/03/2019, 27/04/2019, 29/06/2019 en 01/09/2019. Inschrijven kan via deze link.